Rotech

Over Rotech

Wie wij zijn

Rotech bestaat inmiddels 30 jaar en heeft zich door de jaren heen steeds meer gespecialiseerd in het verspanen van hoogwaardige componenten. Welke veranderingen wij als bedrijf in al die jaren ook allemaal meegemaakt hebben; de kwaliteitsnorm is onveranderd hoog gebleven! En die is bij Rotech altijd net iets meer dan waarom gevraagd wordt.

Maar zo hoog als onze kwaliteitsnorm is, zo laagdrempelig zijn we in onze relatie met klanten. Snelheid en flexibiliteit worden hoog gewaardeerd door onze klanten en in ons familiebedrijf vinden we dat dan ook de gewoonste zaak van de wereld.

Productieproces | Rotech

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail ons. Of kom bij ons langs. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Contact

Meettaster Heidenhain | Hermle C400 | Rotech

Dat maakt ons tot een partner waar klanten op kunnen vertrouwen. Waarmee ze zich in de handen knijpen. We beseffen ons dat heel goed. En dat verdient het ook om bewaakt te worden. Dat doen we dan ook! Waarom? Omdat we niet anders zouden kunnen.

Af en toe zijn we eigenwijs. Nooit om dwars te doen, maar wel omdat we niets anders willen dan gaan voor het allerhoogste resultaat. We blijven zoeken naar de beste oplossing. Telkens weer opnieuw. Pas dan zijn wij ook tevreden! En dat is wat we al 30 jaar doen.

Engineering zit ons in het bloed. Daar zijn we dag en nacht mee bezig. En hetzelfde geldt voor onze bereikbaarheid 24/7. Wanneer of waar je ons ook maar nodig hebt. Dat is Rotech.

ALS HET ECHT GOED MOET

INNOVATIE

Ook blijven wij innoveren in ons productieproces om de kwaliteit te verbeteren en levertijden te verkorten. Telkens weer opnieuw. In die sferen komen we samen tot het beste eindresultaat en pas dan zijn wij ook tevreden.

Zo werken wij met een ERP systeem om onze materiaalstromen en productprocessen te verbeteren. Met behulp van ons toolmanagement systeem verkorten wij het productieproces.

Ook kunnen onze machines onbemand tot 24/7 doorwerken.

Gereedschapmagazijn Hermle C400 | Rotech
Wielmoerdop| 24 uurs race van Le Mans | Rotech

Wij werken voor

Rotech levert aan de meest uiteenlopende branches en sectoren zoals onder andere machinebouw, matrijzenbouw, offshore, scheepsbouw, voedingsmiddelen industrie, medische industrie, auto- en motorsport, automotive, halfgeleiderindustrie en ingenieursbureaus.

Ton van Rooij | Rotech

Ton van Rooij

Eigenaar

+31 (0)6 54 21 69 44

Anja van Rooij | Rotech

Anja van Rooij

Mede-eigenaar

+31 (0)6 29 52 28 49

Lard van Rooij | Rotech

Lard van Rooij

Verspaningstechnoloog

+31 (0)6 36 39 66 65